Friday, June 29, 2007

puuhapäivä

Aamulla kävin työkkärissä, torilla katsomassa mansikoitten hintoja, sitten kirpparilla aloittamassa myyntipaikan pidon. Jukka piti hintojani kalliina. No, alennan jos mitään ei ole mennyt kaupaksi. Löysin läheltä pajan, missä ukko vaihtoi autoon öljyt ja sitoi reikänauhalla pakoputken pohjaan kii. Ilahtuneena siitä, ettei pakoputkea vielä tarvinnutkaan korjata, ajoin Hong Kongiin ja ostin 50 prosentin alennusmynnistä taimia, multaa, kanankakkaa ja katetta 86 eurolla. Ruukkujakin siinä matkan varrella tuli hankittua. Kotona laitoin ruokaa, luuttusin lattian, panin pyykit pyörimään, vaihdoin akvaarioon vähän vettä ja pesin helvetin paskaisen suodattimen. Selvitin kadonneen tarravihkon arvoituksen, hyvä niin, koska todellinen kriisi oli todella lähellä. Kuudelta aloin istuttaa kasveja. Kahdeksalta tulivat Ilkka ja Simo, vähän myöhemmin Kimmo.Tein ison kukkapenkin uusiksi ja istutin 15 erilaista ruukkua. Nukutin Essin ja menin jätkien kanssa pelaamaan "kuka minä olen" -peliä (onko se sitten Aliasta, kun istutaan teippi otsassa ja yritetään arvata, mikä nimi siihen on kirjoitettu). olin kalervo palsa (minkä arvasin ), ja vuoroin ressu ja robert redford (mikä oli ylivoimaisen vaikea ). Kastelin muovailun ja muistin joitakin ihmisiä, joita ei ole vielä kutsuttu tupareihin. Kättä alkoi särkeä, jätkät mölytä ja sekoilla. Taksi vei ne. Teippasin maalarinteippiä ympärille, ei auttanut. Spreijasin käden puudutteella, mutta se ei juurikaan tepsinyt. Pyöritin ympärille sidettä, kipu on pistävä ja polttava.

helvetti ei ihminen kestä enää mitään. luovutan.

olen lukenut, mikael nieme´n jonkun ja lisa marklundin jonkun ja äsken juuri aloitin anne holtin jonkun dekkarin. yritin aloittaa jelinekin pianonopettajaa, mutta se on minusta aivan teennäinen. parempi kunnon murha. ai hemmetti- eihän se miss marple-elokuva tullut tänään, nyt kyllä missasin.

siis aivan käsittämätöntä, ihminen oli todella voittanut lotossa, tämä kyläilijä. onni seuraa niitä jotka siihen sokeasti luottavat.

huomenna taiteen kimppuun?

No comments: