Thursday, June 28, 2007

Aamu

Ukko makaa sängyssä pökertyneenä, musta t-paita päällään. Vieraalla on ovi kiinni, nukkuu lapsen huoneessa. Itse tokenen viiveellä vaimeaan kännykän purinaan. Nahkakäsilaukku on mainio eriste. Lapset teippailevat raajojensa ympärille valkeaa paperia, joka aamutöhnäisiin silmiin luo pätevän kääreitten illuusion. Vielä hyppivät kainalosauvoillaan, toinen oikealla, toinen vasemmalla. kas kun en siihen sitten herännyt.

Vaaleanharmaa päivä. Ainakaan aurinko ei tänään korvenna. Kirpputorille paikkaa varaamaan. Tänään on vapaus ajatella. Aloitan, aloitin jo, ajattelemalla vähän potilaita. Ja tuota valkoista paperia.

Eilen olimme Vanhassa mestarissa. Tämän kaupungin baarielämästä luon vasta otetta. Mestarissa kansankerrokset kohtasivat karaoken parissa. Sain vakaviksi tarkoitettuja parisuhdetarjouksia 2 kpl, ikävästi en pysty karistamaan empaattista otetta ihan heti työpäivien päälle, siitä se johtui.

Anteeksi lukija, kun tämä on tämmöistä jorinaa, velvollisuuspäivitystä, verryttelyä.

1 comment:

Henna said...

Vieras kiittää ja kumartaa hyvästä majoituksesta lastenhuoneessa. Mutta baareissa mänteille ei kannate olla liian kiltti; vittuilu ja yletön pummaaminen toimii joskus paremmin (jos ei sitte tuu turpiin, vaikka on tyttökin)