Monday, April 7, 2008

Nainen remontoi I


Tällainen vaikuttava luolasto löytyy meidän kotitalon kellarin seinän takaa. Kivijalka näyttäisi olevan järkäleistä rakennettu, ja sinne matkaa kellarin seinästä melkein metri.

Kyllästyneenä aikaansaamattomuuden ja epäpätevyyden tuntemuksiin terapoin itseäni poravasaralla. Tai siis seinää. Tuuletusaukon puhkaiseminen tuotti myönteisen yllätyksen: kivijalan juuressa on sisäseinässä tuuletuskanava, jonka pohjalla rutikuivaa hiekkaa. Järkäleiden läpi ei tarvitse tietään tässä tapauksessa raivata. Harkinnassa ollut routaeristelevyjen kaivaminen maahan kivijalan juureen olisi idioottimaista. Moni asia on hyvin, ja halvaksikin tulee tehdä vähän vähemmän.

Viime aikoina on juolahdellut semmoinenkin mieleen, oliko mitään järkeä tai hyötyä viettää neljä vuotta ammattikorkeassa taidetta opiskellen. No ainakin nyt se, että jaksan kannatella tuommoista työkalua ja uskaltaudun sitä käyttämään.

Olen vakavasti harkinnut mielialalääkityksen aloittamista vetämättömyyden ja alavireisyyden tuntemuksiin. Mutta, mutta, taidankin ensin tehdä vähän lisää reikiä tuolla mainiolla masiinalla..

No comments: