Sunday, November 18, 2007

Aherrusta


Tämä saatiin aikaan tänään. Harvinaisen kivuton kutsari-juliste -rupeama, kaikki kokoon kahdessa illassa. NYTE ry juhlii 20 -vuotista taivaltaan. Siinä poseeraa meidän Söpö. Ja Anna. Näyttelyn kokoaminen toisten töistä on muuten yhtä hermostuttavaa kuin oman jännittäminen.

Kaikenlaisia juhlia tulossa, hautajaiset ja ylioppilasjuhlat samana viikonloppuna. Symmetrian vuoksi osallistun molempiin. Joulukin saisi tulla. Hoputimme sitä, paistoimme kaupan taikinasta piparit ja keitin riisipuuron. Lapsi innostui taiteilemaan veitsellä omia kuvioitaan niin, että päämäärää, täyttä pellillistä, piti moneen kertaan muistuttaa mieleen. Muotilla piparit pitää tehdä, eikä niiden pidä esittää kissoja.

Syötyäni ripuloin parisen tuntia. Ei oo helppoo.

1 comment:

KaisOOooo said...

Hienon julisteen saitte aikaseks:) Onkos se teidän toinen kala hengissä vielä, se jota oli syöty elävältä? Miepä tuun Poriin juhlistamaan Nytee ja itseäni tuossa kuun vaihteessa, pääsen päätösjuhliin mukaan:D Mukavaa tulla teitä sinne kattomaan, viimeks taisin olla hitto soikoon keväällä Perffissä. Siitä on piiiiiiiiiiitkä aika...