Saturday, October 13, 2007

Kieltäydyn määrittelemästä

työtäni palkkaorjuudeksi. Juuri nyt pukkaa kuitenkin sellaista tuntua. Päässä lähtee taideajatukset kulkemaan - mutta stop, hillitse itsesi, maanantaina sinun pitää oleman kurissa ja järjestyksessä hoitaaksesi toisten ihmisten ongelmia.

Kekkasin, miten voisin toteuttaa median (naisiin kohdistuvan - itsestäänselvyys?) sadismia käsittelevän puolitoista vuotta vanhan videoajatukseni. No enpä kerro. Oleellista on, että siivoan pois vanhoja, toteuttamatta vailla roikkuvia ideoitani ja töitäni. Tänään olen liimaillut kokoon tuota paperiin valettua suolistomukaelmaa, roikkunut keskeneräisenä nelisen vuotta siis se. Ja malttanut olla aloittamatta uutta, suurikokoista työtä.

Lehdessä luki, että aiemmista ennusteista poiketen tutkijat arvelevat nyt napajäätiköiden sulaneen täydellisesti vuoteen 2020 mennessä. Aikaa siihen on 13 vuotta. Lausuin lukemani ääneen kyläpaikan keskustelussa. Lasta ajatus jäi vaivaamaan. Hän laski olevansa vedenpaisumuksen tullessa 21 vuoden ikäinen. Taas tuli istutettua pieneen päähän turhan iso ajatus. No kieltämättä on tuo iso ajatus omaankin päähäni.

Lukeekohan tätä mun blogiani ikinä kukaan muu kuin mää itte ja mun äijäni. Keijo ja Kaisa toisinaan.

3 comments:

KaisOOooo said...

No Tartsan ainaski kans toisinaan. Oon nähny:)

Anu said...

Minä luen kyllä useinkin!Kirjauduin viimein, joten voin kommentoidakin joskus...

Keijo Ahlqvist said...

Joo, kamu.

Ja kivaa matkaa.